април 27, 2024

Ще се изненадате от причината, поради която Лили не стъпва в Нова тв

Естрадната икона настоява да снимат само единия й профил

https://kliuki.net/liubopitno/shte-se-iznenadate-ot-prichinata-poradi-koyato-lili-ne-stapva-v-nova-tv/215508 Kliuki.net
Ще се изненадате от причината, поради която Лили не стъпва в Нова тв

От години Лили Иванова не дава интервюта за Нова тв и общува единствено с конкурентната bTV. Причината за това й решение се оказа съвсем неочаквана – bTV разполагали с модерна камера с филтър, която замазвали бръчките й, каквато Нова тв нямат налична.

 

Заради това звездата на естрадата не е гостувала в нито едно предаване на Нова тв от 2008 г. за сметка на това с охота се изказва пред bTV, а понякога и в предаването на Георги Любенов по БНТ, но не и в Нова тв.

Ще се изненадате от причината, поради която Лили не стъпва в Нова тв

Известна журналистка разкрива, че певицата ходела с удоволствие да й правят реклама в bTV, но с едно условие – да седи в стола й, а тя – в креслото за гости насреща. Чудела се защо, а след това операторите й разкрили, че предпочитала едната си страна. След това се преместила в Нова тв, но когато я поканила за интервю, певицата изрично я попитала дали има специална камера като тази в bTV, заглаждаща всички несъвършенства по лицето. След като станало ясно, че медията не разполага с такава, интервюто било категорично отказано. Затова звездата продължава да работи с bTV.

 

И тук е моментът да отбележим, че ако някой от водещите си мисли, че тя има специално отношение към него, много греши. Истината е проста – въпрос на филтър…

 

Оказва се, че и БНТ не разполагат с такава камера в наличност, но водещият Георги Любенов успял да уреди наемането й срещу сериозна сума, отпусната от ръководството на медията. Така певицата дава два пъти интервю за предаването му, което обаче се взима в апартамента й, а не в студиото, след което щателно се монтира.

 

Всеизвестен е фактът, че Иванова публикува само силно обработени кадри и винаги забранява да бъде снимана на живо по време на концертите й. Публично е обвинявала журналисти, пуснали я в натурален вид, че „нарочно я състаряват и загрозяват на снимки“.

 

Запознати обаче твърдят, че освен липсата на специална камера, Нова тв загубила доверието на певицата след като през 2011 г. в несъществуващото вече „Вечерно шоу на Иван и Андрей“, бе излъчен репортаж от дом за сираци, в който се смята, че е въдворена незаконната дъщеря на звездата – Доротея, която вече е жена на възраст и поразително прилича на младата Лили.

 

Естрадната икона побесняла от този репортаж и дори обмисляла да съди медията, както и продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, но в крайна сметка всичко се разминало без съдебни дела. От тогава обаче певицата е крайно обидена на медията.

Източник: Уикенд