май 03, 2024

Ще видим ли Джена в риалити формат?

Певицата разказва през какви трудности е преминала

https://kliuki.net/liubopitno/shte-vidim-li-dzhena-v-rialiti-format/218552 Kliuki.net
Ще видим ли Джена в риалити формат?

Джена признава, че е получавала много покани да участва в риалити формати, но до този момент не е приемала. Тя предпочита времето, което й би заело едно такова начинание да посвети на семейството и децата си. Знае, че едно участие би дало много плюсове и дивиденти на кариерата й, но не е готова на тази крачка.

Джена сподели, че само тя и съпругът й знаят през какви трудности преминават. Не е лесно по цял ден да  е с децата, а вечер на работа.

„Толкова безумни ситуации, толкова е трудно… Толкова е трудно,  но най-важното за нас е било отглеждането и възпитанието на децата, любовта и примерите, които ние ще дадем на тези деца, както и между нас като взаимоотношения” – разказва певицата.

Брюнетката направи истински прецедент в попфолк жанра. Тя предизвика фурор с парче, което е на цели 16 години – „Не е любов“. Споделя, че колежка се опитала да й го отмъкне под носа.

Джена е обидена, че през 2012г. не са и дали приза „Певица на годината“. Всички фенове и  до ден днешен смятат, че наградата е била именно за нея. По думите й е убедена, че феновете няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за успеха на един артист-изпълнител.

Източник: signal.bg