април 20, 2024

Силвия Кацарова: Поколението, което възпитаваме, ще яде принтирани пържоли

Успяла е да намери хармонията за себе си

https://kliuki.net/liubopitno/silviya-kacarova-pokolenieto-koeto-vazpitavame-shte-yade-printirani-parzholi/196394 Kliuki.net
Силвия Кацарова: Поколението, което възпитаваме, ще яде принтирани пържоли

При все, че наближава 70 години, Силвия Кацарова няма вид на жена от третата възраст.

 

Тя не само кипи от енергия, а лицето и тялото й излъчват свежест. Успяла е да запази духа си младежки бодър.

Дори на фона на галопираща инфлация, пандемия и война близо до земите ни, тя се опитва да мисли позитивно и търси щастие за себе си.

 

Тези дни тя бе обявена за „Будител на годината“, а отличието я изпълни с гордост и радост.

Въпреки множеството хули, които отнесе по този въпрос, тя е категорична, че БНТ и БНР, трябва да имат квота, тъй като са с делегиран държавен бюджет. По този начин парите ще останат за родните творци.

 

Категорично отхвърля предложенията да журира в някой от музикалните формати и не се срамува да каже в прав текст, че причината за това, са мизерните хонорари, които й предлагат.

Освен това децата, явяващи се в подобни формати вярват, че някой ще им подаде ръка и ще станат известни, но за съжаление това се случва твърде рядко.

 

Посочва, че не би се съгласила да журира дори и срещу по-висок хонорар, тъй като е грях да причиняваш болка на талантливи изпълнители, хвърляйки ги в обятията на безвремието и депресията.

 

Признава, че й се е случвало да падне духом. Тъй като вече си е взела поука, все по-рядко гледа телевизия, информира се основно от интернет. Твърди, че се чувства прекрасно и в хармония със себе си.

 

Тя е сред малцината, на които пандемията не им се е отразила зле, дори напротив – отдала се на четене на книги, самообразоване и духовно израстване.

След като постепенно започна да излиза наяве истината за периода на пандемия, Силвия Кацарова е все по-убедена, че случилото се е резултат от глобален план за сриване на човечеството и световната икономика. Сега и войната Русия-Украйна вероятно готви нещо много по-голямо, което води света към унищожение, смята тя.

Смята, че поколението, което възпитаваме днес и не знае що е то мотика, един ден ще яде принтирани пържоли.

 

По отношение на пенсията си разкрива, че и тя като редица нейни колеги получава мизерни пари – 369 лв. след актуализацията, а преди това й била 315 лв. в този ред на мисли посочва, че докато продължава да работи ще е добре, а за след това не иска и да си помисля.

 

Признава, че сънува пророчески сънища, които често й показват правилния път. Твърди, че не се лишава от храна и не пази никакви диети. Приятелките й обаче постоянно я питали как е отслабнала и едва тогава си дала сметка, че наистина е свалила 5 кг.

 

Категорична е, че страхът и тревогата са най-голямата пречка за разграждането на поетата храна. Ако успеем да се преборим със стреса, живеем здравословно и се движим, всичко ще бъде наред. Отровните мисли и злобата, са най-големите врагове на душата ни.

 

В здравословен план твърди, че е супер, защото през годините е успяла да открие хармонията. В никакъв случай не си позволява да се поддава на страх и тревоги. В заключение за всички „доброжелатели“ пояснява, че със съпруга й Любо не са разделени и не са се разделяли, а все още се обичат и то много.

Източник: Уикенд

Силвия Кацарова: Поколението, което възпитаваме, ще яде принтирани пържоли