September 27, 2024

Синът на Росица Пейчева с първа публична изява (Малкият Георги е спойката между певицата и съпруга ѝ – Видео)

Четиримесечното бебе се разписа с първа поява и по телевизията

https://kliuki.net/liubopitno/sinat-na-rosica-peycheva-s-parva-publichna-izyava-malkiyat-georgi-e-spoykata-mezhdu-pevicata-i-sapruga-video/230857 Kliuki.net
Синът на Росица Пейчева с първа публична изява (Малкият Георги е спойката между певицата и съпруга ѝ – Видео)

Майка му и баща му гостуваха в “Преди обед” по bTV и най-накрая показаха сина си в цялата му прелест. До момента Росица Пейчева криеше личицето му в социалните мрежи, но след като малкият поотрасна, явно вече няма притеснения да го представи официално на света. Изпълнителката сподели как минава времето ѝ покрай дребосъка, както и предизвикателствата, през които преминават заедно. По думите ѝ Георги изключително много я е сплотил със съпруга ѝ. Решението си да има дете на тази възраст, оправдава с любовта си към децата и с това, че много обича Николай.

Продължението на тяхната любов получи името Георги и вече е на 4 месеца. На семейството предстои и приобщаването му към християнската вяра. Кръщението на малкия ще се състои на Гергьовден, като кръстникът му ще бъде Борислав Соколов – Бони. Гримьорът е не само близък приятел на Росица Пейчева и мъжа ѝ, но и техен кум. С църковния ритуал пък връзките между тях още повече ще се задълбочат, тъй като от кръстника се изисква да бди над кръщелника си доживот. Безспорно Георги е желано дете. Майка му изживява своята втора младост. След неуспешния си първи брак и двете си пораснали деца тя буквално цъфти от щастие.

Източник: ladyzone.bg