април 30, 2024

След раздялата с Мадалина Геня: Хвана ли си Григор Димитров ново гадже? (СНИМКИ)

Тенисистът никога не е страдал от липса на женско внимание

https://kliuki.net/liubopitno/sled-razdyalata-s-madalina-genya-hvana-li-si-grigor-dimitrov-novo-gadzhe-snimki-2/221577 Kliuki.net
След раздялата с Мадалина Геня: Хвана ли си Григор Димитров ново гадже? (СНИМКИ)

Около Григор Димитров винаги  е горещо. Красавиците една след друга падат в краката му. Преди няколко месеца той се раздели с румънския модел Мадалина Геня, а от тогава дали има приятелка е въпросът, който измъчва феновете му.

Факт е, че след раздялата кариерата му се изстреля на върха. Много хора се шегуват, че гаджетата не му влияят добре.

Дали обаче сърцето на Гришо е свободно? Тръгна си със страхотна мацка от партито в Монте Карло. Става дума за френската красавица Ализе Лим. Преди няколко месеца тя се раздели  с четирикратния шампион на НБА Тони Паркър. Тяхната любовна история продължи 3 години, но приключи на 8 февруари. Преди това тя имаше връзка с френския плувец Флоран Маноду.

Всички се питат двойка ли са с Гришо, след като се появиха много общи техни снимки. Чаровната французойка, която има виетнамска жилка в рода си, и Григор бяха заедно на парти на принц Албер II.

Факт е, че Ализе е близка приятелка на първата ни ракета, но дали споделяят едно легло засега можем само да гадаем. В момента французойката е репортер и коментатор за различни телевизии и с Димитров често се засичат по турнири.

Източник:  sportal.bg