април 28, 2024

След траура Софи Маринова тръгва по участия като за последно

Има дни, в които ще изнесе по два концерта

https://kliuki.net/liubopitno/sled-traura-sofi-marinova-tragva-po-uchastiya-kato-za-posledno/210828 Kliuki.net
След траура Софи Маринова тръгва по участия като за последно

След като Софи Маринова се отърси от сполетялата я трагедия в началото на септември, се завърна отново на сцената след 40-дневния траур. Тя обяви програмата си пред своите фенове, от която става ясно, че има участие на 21 октомври в Стара Загора. Това е първото след 40-дневния траур, по време на който ромският славей не си позволи да пее на публично място.

 

Припомняме, че баща й Марин напусна този свят на 9 септември. След като звездата съобщи за трагедията в социалните мрежи, прекрати всичките си планирани участия за повече от месец напред и помоли феновете да уважат болката й.

 

Очевидно след изтичането на 40-дневния траур, Софи Маринова ще направи всичко по силите си, за да навакса, тъй като интересът към нея е огромен. Планирала е цели 27 участия в рамките на 35 дни, а списъкът не спира да набъбва. В някои от дните ромската перла няма никакви концерти, но има и такива с по два.

 

След траура Софи Маринова тръгва по участия като за последно

 

След участието й в Стара Загора има по едно участие в София и Благоевград, а после в Сливница и Пловдив. Повече от ясно е, че ще работи като за последно, за да навакса пропуснатите ползи от отменените участия.

 

Както е ясно към момента хонорарът й е твърдо 8 бона. Изчисленията показва, че само от участията си този месец ромската прела ще прибере 200 бона.

Източник: Уикенд