September 08, 2024

След участието в „Като две капки вода“: Дарa Екимова със сериозни емоционални проблеми

Певицата на годината на Годишните музикални награди на БГ радио не може да понесе хейта срещу себе си

https://kliuki.net/liubopitno/sled-uchastieto-v-kato-dve-kapki-voda-dara-ekimova-sas-seriozni-emocionalni-problemi/224526 Kliuki.net
След участието в „Като две капки вода“: Дарa Екимова със сериозни емоционални  проблеми

Дара Екимова страдала  от хранително разстройство, непосредствено след участието й в „Като две капки вода“ миналата година. Тя не могла да понесе омразата, която се изсипала върху нея. Това е било огромно изпитание за нея самата.

„Розовият балон се спука. Понякога губиш реална представа за себе си, защото си прочел хикс коментари, които ти казват, че имаш голямо чело или защо е тромава, защо е дебела, защо не пее перфектно, защо постоянно я набутват. Много ме заболя. И се чувствах недостойна да живея. Спрях да се храня, защото смятах, че не заслужавам да ям. Издържала съм повече от 24 часа. Всеки залък, който сложа в устата си беше...вина“, разказва тя.

Дори майка й  Ива Екимова не знаела за проблемите й. Певицата мислела за смъртта. Този лош период е изживян за щастие. Вече приема критиката спокойно.

Сърцето на Дара е свободно в очакване на новата любов. Та споделя, че най-щурото нещо, което е правила е да приеме предложение за брак. По-късно сваля пръстена с думите, че  не е готова за това. За щастие човекът до нея приема отказа с разбиране. Затова му е благодарна, защото той познава нейните рани добре и знае, че той не е проблемът.

Източник: hotnews.bg