September 08, 2024

Софи Маринова няма срам! Върти любов с бъдещ баща

Това далеч не е първото подобно прегрешение на ромската перла

https://kliuki.net/liubopitno/sofi-marinova-nyama-sram-varti-lyubov-s-badesht-bashta/227038 Kliuki.net
Софи Маринова няма срам! Върти любов с бъдещ баща

Запознати издават, че от около 3 години насам, Софи Маринова върти луда любов с озвучителя си. Потресени колежки на знойната ромка отбелязват, че е във връзка с небезизвестния диджей Валтер, чието истинско име е Валентин Колев.

Проблемът е, че той е женен и дори е в очакване на първородната им рожба с половинката му. Очевидно обаче това никак не му пречи да прескача и в леглото на огнената циганка.

 

Бременната му половинка разбира се подозирала за аферата му с ромската перла, но била толкоз заслепена от любов, че не й се вярвало, че ще залитне по 50-годишна.

„Милата, всички знаят какви ги върши мъжът й, но тя не иска да прогледне за истината“, носи клюката в бранша.

Връзката на ромката и диджея била отдавнашна. Двамата имали вземане даване още от времето, когато Софка беше с Тодор Давидов – Гринго. От близкото й обкръжение издават, че редовно мачкала чаршафите с озвучителя си. По това време обаче Гринго бил в затвора и макар да я подозирал, бил с вързани ръце. Неслучайно малко след освобождаването му от зандана, Софка цъфна на участие с гипсирана ръка – Давидов я пребил, след като научил за изневярата й.

За аферата й с озвучителя знаели всички, в това число и синът й Лоренцо, който също ползва услугите на диджея.

 

Припомняме, че преди време Софка спомена в едно от интервютата си, че има връзка с известен мъж, но категорично отказа да назове името му. Колегите й са крайно възмутени не само заради голямата разлика в годините, а и най-вече заради бременната жена на Валтер. Софка пък на свой ред се фукала: „Абе друго си е да спиш с млад мъж! Има страшна енергия, сексът е страхотен!“.

 

Всъщност прегрешенията с млади озвучители, е сред коронните номера на ромската перла. Преди години тя имаше вземане-даване с шофьора си и озвучител Игнат, който също бе млад и обвързан. Те дори бяха щракнати от папараци заедно край басейн, където Софка се препичаше по монокини. Когато половинката на Игнат научи, се заформи такъв скандал, че се стигна до болница.

Източник: Уикенд