април 20, 2024

Софи Маринова отново прояви завидна щедрост – подари на сина си часовник за 75 бона 

Никога не е искала нищо в замяна от Лоренцо

https://kliuki.net/liubopitno/sofi-marinova-otnovo-proyavi-zavidna-shtedrost-podari-na-sina-si-chasovnik-za-75-bona-2/197959 Kliuki.net
Софи Маринова отново прояви завидна щедрост – подари на сина си часовник за 75 бона 

Софи Маринова подари на сина си Лоренцо часовник за внушителните 37 500 евро (около 75 000 лв.).

Гласовитата певица донесла скъпия дар от Дубай, където прекара няколко дни в приятелска компания. Тя не за пръв път се раздава финансово за наследника си. Несъмнено обаче последното бижу, с което го зарадва, предизвика вниманието на всички заради скорошната мълва за разпрата на Лоренцо с органите на реда. 

Часовникът е на известна марка – жълто злато с черен циферблат. Лоренцо сложи часовника на лявата си ръка, точно до короната и името на майка му, които си татуира на опакото на дланта си. Някои обаче твърдят, че това е фалшификат и подчертават, че изкусните копия на тези часовници се търгуват по около 3 000 евро.

Факт е, че Софи Маринова винаги е проявявала завидна щедрост към сина си. Вероятно си спомняте, че за 18-я му рожден ден тя му подари ключове за кола. Несъмнено си спомняте и златното колело, което Лоренцо получи докато бе още малък. То бе специално поръчано от Щатите. 

Любопитен факт е, че щедростта на певицата никога не е била свързана с изисквания към сина й. Той пък на свой ред многократно е променял желанията си. По едно време си бе навил на пръста да си пробва късмета в Холивуд и да стане известен актьор, но след това размисли. 

Освен това отдели известно време и на идеята да учи за полицай, но в Швейцария. Това му желание е повече от любопитно, предвид че неотдавна самият той имаше проблеми с органите на реда.
Източник: Уикенд 
 

Софи Маринова отново прояви завидна щедрост – подари на сина си часовник за 75 бона 

Софи Маринова отново прояви завидна щедрост – подари на сина си часовник за 75 бона  - Снимка 2