април 27, 2024

Страшната истина за Лили Иванова видя бял свят (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

В действителност изглежда направо страшна 

https://kliuki.net/liubopitno/strashnata-istina-za-lili-ivanova-vidya-byal-svyat-galeriya-snimki/196837 Kliuki.net
Страшната истина за Лили Иванова видя бял свят (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Макар на професионални фотосесии, Лили Иванова да изглежда изключително свежо, действителността се оказва съвсем различна.

На практика тя съвсем не е за завиждане, а истината за външния й вид, е повече от грозна. Всъщност съвсем не е ненормално лицето на една 83-годишна жена да е съсухрено и неугледно, странна е по-скоро суетата на естрадната прима, която прави всячески опити да прикрие белезите от времето, подмладявайки се с фотошоп.

Именно това очевидно е и причината, поради която вечната Амбър категорично е забранила любителските снимки и клипове по време на концертите й. Едва ли обаче някой друг, освен нея живее в заблуда, че е запазила младежката си свежест. 

За публикации в медиите, Лили Иванова пуска само фотоси, които предварително са минали през изключително щателна подготовка. Не може обаче да се отрече, че въпреки, че лицето й е сбръчкано като хармоника и е с прегърбено тяло, дрехите й не са бабешки. 

Преди няколко дни, тя излязла от дома си, намиращ се на столичната улица Оборище, пременена в тесни дънки, подчертаващи кльощавите й крака, черно яке бомбър и модерни кожени ботуши до коляното. Разбира се и този път на разположение бяха яки мъжаги, които я крепяха да не вземе да залитне и да се инвалидизира.

Единият е на щат като бодигард, а другият й се води шофьор, но в действителност и двамата са момчета за всичко. 
До неотдавна тя използваше друг шофьор, но тъй като не й се понрави начина му на шофиране, побърза да го подмени с настоящия младок.  

Тя пътува с луксозния си джип до всички места в страната, където има концерти, както и до старческия дом, в който е настанена по-голямата й сестра – Магда. 
Източник: Уикенд 
 

Страшната истина за Лили Иванова видя бял свят (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Страшната истина за Лили Иванова видя бял свят (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Страшната истина за Лили Иванова видя бял свят (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3