април 28, 2024

Тита изрева, че й е направена магия за раздяла

Напоследък я преследвала огромна каръщина

https://kliuki.net/liubopitno/tita-izreva-che-y-e-napravena-magiya-za-razdyala/217550 Kliuki.net
Тита изрева, че й е направена магия за раздяла

Оказва се, че 26-годишната певица Христина Христова, по-известна като Тита, е станала жертва на магия за раздяла. Тя стигнала до това заключение с помощта на жена, при която отишла, за да й изчисти енергията чрез восъколеене. Певицата била принудена да прибегне до този метод след низ от злополучни събития.

 

От около 2 години насам, тя се върти в омагьосан кръг, заформен от несполуки. Освен, че много се изплашила, започнала да се чуди и каква може да е причината, тъй като преди това не я преследвала такава каръщина. Така се случило обаче, че в продължение на няколко месеца непрекъснато изпадала в странни ситуации, някои от които дори животозастрашаващи.

Това стана ясно наскоро от разказа й в подкаста на Ивка Бейбе. „Брех, викам, това е много странно. Да нямам уроки?!“, затюхкала се Тита. Стресната от случващото се, отишла да й изчистят енергията чрез леене на восък. Още в началото на ритуала, жената занимаваща се с преборването на негативното влияние останала озадачена. Девет пъти го подхващала, но все не се получавала форма от восъка. Врачката се шашнала и споделила, че за пръв път вижда подобно нещо. Накрая станало ясно, че Тита е насъбрала много негативна енергия и й е била направена магия за раздяла.

 

Разбира се Тита не останала изненадана от казаното, защото самата тя усещала, че нещата не са както трябва. Подозренията й паднали върху две момичета и именно те били описани от жената, която й ляла восък. В крайна сметка магията била развалена в живота на Тита настъпило значително подобрение.

 

Наскоро й се скъсал червеният конец, който носела против уроки. Успокоителното в случая е, че е станало, докато се е къпала, което означава, че е спазено поверието конецът да се хвърли в течаща вода.

Източник: Уикенд