September 16, 2024

Тодор Славков си намери нова изгора, с която са си лика-прилика. Ето коя е тя!

Въпреки това е категоричен, че най-важната жена в живота му, е дъщеря му Катерина

https://kliuki.net/liubopitno/todor-slavkov-si-nameri-nova-izgora-s-koyato-sa-si-lika-prilika-eto-koya-e-tya/229017 Kliuki.net
Тодор Славков си намери нова изгора, с която са си лика-прилика. Ето коя е тя!

Вероятно ви е направило впечатление, че от доста време насам култовият Тодор Славков, по-известен като Малък Тошко, отдавна не се е появявал в публичното полезрение. Наследникът на Людмила Живкова и Иван Славков продължава да харчи наследството си, отдавайки се на алкохолни запои, но далеч от любопитните погледи. След участието му във „ВИП Брадър“, той спря да се появява в медийното пространство и категорично отказва да дава интервюта.

 

Според запознати, 53-годишният Тошко има нова приятелка на име Бианка, която е доста по-млада от него. С нея много добре се разбирали, защото и тя била купонджийка, а и обичала чашката. Внукът на Тато и актуалната му изгора се запознали в зимния курорт Банско, където известният бохем прекарвал по-студените месеци. Срещнали се в местна кръчма. Подпийналият Славков хвърлил окото на знойната хубавица и я почерпил с питие. После я поканил на неговата маса. Тя веднага откликнала и така започнала интимната им авантюра. Двамата вече са ходили заедно на Малдивите. Славков бил щедър към любовницата си, купувал й подаръци и я водел по почивки. Едва ли обаче отношенията им ще продължат, докато смъртта ги раздели, предричат хора от обкръжението им.

„Преживял съм много любови, но никога не е късно за още една. Връзките при мен в един момент се изчерпват, започват да буксуват. Тогава е по-добре всеки да поеме по пътя си“, коментирал е Славков.

 

Той казва още, че най-важната жена в живота му, е дъщеря му Катерина, която вече е на 17 години. Тя учи в Италианския лицей в Горна баня и догодина ще бъде абитуриентка. Планирала е да продължи образованието си в чужбина, може би в Нидерландия или в Англия. Тийнейджърката е голямата слабост на татко си, който угажда на всичките й желания. За последния рожден ден дори й подари луксозен часовник „Ролекс“ за 20 хиляди лева.

 

„С майката на Катето сме разделени от дълги години, но имаме супер отношения. Ние сме интелигентни хора. Майка й е основният стожер във възпитанието й. На мен ми се качва на главата, защото съм доброто ченге“, разказвал е Тошко.

 

Девойката е плод на любовта му с бившата манекенка Силвия. Блондинка направи и невъзможното да обуздае буйния му нрав, но напразно. В миналото синът на Людмила Живкова все пак се е опитвал да спре алкохола, най-вече заради детето си, ала издържал едва по няколко седмици и отново се връщал към любимото си хоби – чашката.

 

Славков избягва да запознава гаджетата си с дъщеря му. Той открай време се старае да е дискретен в личния си живот. Преди години участва в няколко телевизионни предавания като „ВИП Брадър“ и „Милионер търси жена“ за пари, но отдавна не се е показвал на екран. Имаше амбиции да пробие в политиката, но и в това поприще удари на камък.

Източник: Уикенд