май 02, 2024

Тони Стораро: Дойдох в София без стотинка и със скъсани дънки

Василис Карас го изстрелва на върха

https://kliuki.net/liubopitno/toni-storaro-doydoh-v-sofiya-bez-stotinka-i-sas-skasani-danki/219445 Kliuki.net
Тони Стораро: Дойдох в София без стотинка и със скъсани дънки

Тони Стораро е започнал своята кариера от нищото. Когато идва в София има само едни скъсани дънки, едно сако и е без пари. 25 години по-късно той е един от най-обичаните и успешни изпълнители у нас.

Идол на шуменския славей е легендата Василис Карас. Той винаги е вземал пример от него. След години усилия дори се озовава в  дома му. Гръцката легенда била разчувствана от гласа на Стораро.

„Той ме е канел да пея на неговите роднини. Покани ме в неговата къща и викна цялата си рода, заедно с тамошни музиканти. Аз почвам да пея и те тогава почнаха да плачат. Виждам в ъгъла Карас как се е подпрял и плаче и той!“ – спомня си изпълнителят. Семейството на Карас вижда в Тони негово младо копие.

Припомняме, че Тони Стораро се подготвя за концерта си в „Арена София“, който ще се състои на 9 май тази година. Цените за събитието варират от 40 до 4000 лв. С тази цена той надминава дори естрадната прима Лили Иванова.

4-те бона включват цяла маса и най-близка видимост, непосредствено пред сцената, в зависимост от категорията на трапезата. В цената на софрата е включено бутилка водка или уиски от 700 мл., по бутилка бяло вино и розе, плато свежи плодове, ядки, 8 бр. безалкохолни напитки и 8 бр. вода.

Източник: lupa.bg