юни 19, 2024

Тони Стораро вече прибра солидна сума от предстоящия юбилеен концерт

Задава се грандиозен урожай

https://kliuki.net/liubopitno/toni-storaro-veche-pribra-solidna-suma-ot-predstoyashtiya-yubileen-koncert/215354 Kliuki.net
Тони Стораро вече прибра солидна сума от предстоящия юбилеен концерт

Юбилейният концерт на Тони Стораро, който е насрочен за 9 май в „Арена Армеец“ вече му донесе над 500 бона печалба само от продажбата на скъпите билети. Най-евтината от ВИП масите, които са непосредствено пред сцената е на цена от 2 500, а най-скъпата – 5 000 лева и могат да съберат 10 души. Заложилите на тази оферта, ще могат да гледат изпълнителя съвсем отблизо, както и гост-звездите Азис, Галена, Софи Маринова, Деси Слава, Константин, Емилия, Алисия, Зафирис Мелас и разбира се – Фики и Емрах Стораро.

 

В цената за маса е включена и почерпка – 1 бутилка първокласна водка или уиски, както и също толкоз първокласни вина – бяло и розе, плато от свежи плодове и прясно изпечени ядки, 8 броя микс безалкохолни напитки и 8 броя минерална вода от 500 мл., което по всяка вероятност е оказало влияние върху избора.

 

Тони Стораро вече прибра солидна сума от предстоящия юбилеен концерт

Очевидно офертата е допаднала на по-платежоспособните любители на попфолка, предвид факта, че само от тях певецът ще прибере 130 бона. По-скъпите билети за единични места също се продават добре, така че Човека глас вероятно няма притеснения дали ще напълни залата до 9 май, когато ще отбележи 25 години на сцената.

 

Разбира се има и далеч по-евтини билети на цени от 40, 50 и 60 лева. Местата с цени 80, 100 и 120 лева също много се харчат.

В последно време Тони Стораро е видимо втален и подмладен и едва ли някой би му дал реалната възраст – 47 години.

 

Певецът, който е родом от Шумен е в перфектна форма, като е допълнил визията си и със скъпарски накити. Разбира се е заложил на особено популярните напоследък аксесоари сред родните плеймейтки, модели, че дори и колежките му. Става дума за гривните „Картие“. Стораро се е закичил с гривна-пирон, която е сред най-предпочитаният модел от родните дами с вкус към скъпите бижута. Без да се добавят диаманти, цената на тази гривна стартира от 10 700 лева.

 

Към нея певецът е добавил и още две, които също изглежда да са от каталога на луксозната марка. Без диаманти цената им е по 15 600 лв. всяка. На практика това означава, че само на дясната си ръка Тони Стораро е закичил 41 900 лева. На лявата вероятно са повече, предвид, че там носи и скъпарския си часовник, който също е златен.

Източник: Уикенд