април 27, 2024

Траурът не попречи на Мария Илиева да изпълни ангажиментите си

Радва се, че поне баба й е имала възможността да се порадва на децата й

https://kliuki.net/liubopitno/traurat-ne-poprechi-na-mariya-ilieva-da-izpalni-angazhimentite-si/211319 Kliuki.net
Траурът не попречи на Мария Илиева да изпълни ангажиментите си

Певицата Мария Илиева признава, че най-тежкият период в живота й далеч не е свързан с любовна несполука, а със загубата на баща й Красимир. Макар да е напуснал този свят преди повече от десетилетие, певицата споделя, че все още усеща изключително силно липсата му.

Преди месец тя изгуби и баба си Гроздана, с която бяха много близки, но траурът не й попречи да изпълни професионалните си ангажименти за поети концерти из страната.

 

Всеизвестен факт е, че родителите й се разделят още когато е много малка и поради тази причина тя не общува пълноценно с него. Сближава се отново с него в по-зряла възраст. Признава, че често е била отхвърляна заради етикета „дете на разведени родители“, тъй като навремето разведените се смятали за недостатъчно качествени, че да имат достойно място в обществото.

 

Затоплила отношенията с баща си, когато заживяла в София и многократно се облягала на рамото му в трудни за нея моменти. Загубата му нанася сериозни последствия върху психиката й и започва да получава паник атаки. Медиците поставят на Красимир диагноза рак само няколко месеца преди кончината му. И макар медиците да полагат огромни усилия, не успяват да спасят живота му.

 

Звездата е категорична, че всичко друго се преживява, но не и това, защото болката остава за цял живот. Категорична е, че след всичко преживяно, единственото, което може да я сломи е безвъзвратната загуба на любим човек. Съжалява, че баща й не доживял да види внуците си, но поне баба й Гроздана имала възможността да им се порадва.

 

Траурът не попречи на Мария Илиева да изпълни ангажиментите си

 

Възрастната жена се притеснявала, че внучка й ще остане стара мома, но тя все пак успя да роди две деца, макар и в по-напреднала възраст и да срещне любовта на живота си в лицето на бизнесмена Александър Междуречки.

 

В този ред на мисли съветът й към жените е да не чакат в последния момент да родят. Бърза да поясни, че при нея късното раждане не е било свързано с конфликт между кариерата и личния й живот, а просто така се стекли нещата.

Източник: Уикенд