юни 30, 2024

Трето ли чака? Джулиана Гани ошашави с любопитен кадър (Моделката мълчи за бебе №3 – Снимки)

Джулката определено успя да озадачи последователите си в социалните мрежи

https://kliuki.net/bg-kliuki/treto-li-chaka-dzhuliana-gani-oshashavi-s-lyubopiten-kadar-modelkata-malchi-za-bebe-3-snimki/225397 Kliuki.net
Трето ли чака? Джулиана Гани ошашави с любопитен кадър (Моделката мълчи за бебе №3 – Снимки)

Пресен-пресен кадър в Инстаграм насочи вниманието към евентуална трета бременност на блондинката. Към момента тя вече има двама наследници, като по-големият – Давид, блесна като главен герой в неочакваната снимка. На фотото майка и син се кипрят прегърнати, а ръката на дребосъка подозрително е сложена на корема ѝ. Джулиана Гани пък е усмихната до ушите, но и не казва какво се върти в главата ѝ. Вторият кадър е още по-любопитен. Давид буквално целува откритата част в областта на корема и явно много се забавлява от новата си роля, каквато и да е тя.

Дали бебе №3 е на път, Джулката не коментира. Отзивите под кадрите са очаквани – мнозинството ѝ честити идването на третото дете. И въпреки настойчивите въпроси бременна ли е, тя явно не смята да ги удостои с отговор. Джулиана Гани обикновено е доста словоохотлива. Предвид наистина по-интимната тема е разбираемо да пази мълчание. С настоящия ѝ партньор вече имат едно момченце и като нищо може да са решили да увеличат семейството. С Илиян Найденов нещата не потръгнаха и към днешна дата бившите влюбени са съумели да се разберат за грижите над общото си дете – баткото Давид.

Източник: Инстаграм