април 28, 2024

В гаража на Мара и Миро има лъскави возила, чиято стойност надхвърля 1 млн.

Напоследък певицата се движи из София със скутер

https://kliuki.net/liubopitno/v-garazha-na-mara-i-miro-ima-laskavi-vozila-chiyato-stoynost-nadhvarlya-1-mln/209109 Kliuki.net
В гаража на Мара и Миро има лъскави возила, чиято стойност надхвърля 1 млн.

Не може да се отрече, че Мара Отварачката и мъжът й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, живеят доста нашироко.

 

Прави впечатление, че от известно време насам Мара шпори из София само със скутер, който със сигурност й подхожда. В същото време обаче двамата със съпруга й кътат в гаража си автопарк за над 1 млн. Там са паркирани червен джип „Ламборгини Урус” за около 250 000 евро, „Порше Тайкан” на ток, което струва около 300 000 лева и е най-скъпата електрическа кола в света, както и спортно „Порше Турбо S” за „скромните” 200 бона.

 

Към днешна дата в световен мащаб няма по-луксозен електрически автомобил от „Порше Тайкан”. И макар автомобилите им да не са чисто нови, те са на малко километри. Всеизвестен факт е, че Миро вкарва возила за продан като част от тях регистрира и шофира за около година, след което ги пласира.

 

В същото време пък Мария не пропуска да снима всички возила, представяйки ги за свои подаръци, макар да става въпрос за оборотни автомобили, които Миро й дава да шофира за известно време. И все пак в гаража на семейството има три автомобила, които използват според настроението си. Скутерът обаче е запазен за Мария, предвид факта, че Миро е с тегло, надхвърлящо 120 кг. и трудно би се придвижвал с такава екстра.

 

В гаража на Мара и Миро има лъскави возила, чиято стойност надхвърля 1 млн.

Припомняме, че след заформилия се скандал около побоя над певицата, двойката се изнесоха под наем. След побоя Дзвера бе арестуван, но Мара му прости и се върна отново при него. Причината е повече от тривиална – пари. Двамата обаче решиха да не пречат на съседите с виковете си и се изнесоха в къща в „Бояна“.

 

Всички возила на двойката са с регистрационен номер СВ 2М2М, който е тяхна запазена марка от началото на официалната им връзка. 15 бона струват регистрационните табели със златния номер. Комбинацията от 2 и М е символична и е свързана с имената им – Мария и Миро.

 

Тарикатът предостави на звездата на фолка 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше джип „Мерцедес”, след това „Бентли”, после „Ферари”, а последната „Ламборгини Урус”, което е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч. Сред многобройните екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „Alcantara”, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло- и шумоизолационни стъкла, озвучаване от престижната фирма „Bang & Olufsen”, седалки с подгряване, надуване, обдухване и масажи, смартфон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за предотвратяване на катастрофи, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини.

Източник: Уикенд