май 02, 2024

В трепетно очакване: Последните снимки на сина и снахата на Деси Слава преди раждането

Предстои Деси Слава да стане баба

https://kliuki.net/liubopitno/v-trepetno-ochakvane-poslednite-snimki-na-sina-i-snahata-na-desi-slava-predi-razhdaneto/220799 Kliuki.net
В трепетно очакване: Последните снимки на сина и снахата на Деси Слава преди раждането

Анжела Станкова, снахата на Деси Слава, публикува последните си снимки, преди да стане майка. Мрежата буквално прегря от лайкове и коментари. Феновете не пропускат да отбележат, че бъдещата майка изглежда прекрасно.

Младото семейство е готово с приготовленията за най-радостното събитие. Всички покупки за малката принцеса са направени.

На 45 годишна възраст Деси Слава ще стане баба. Много е щастлива, че детето ще е момиченце. Преди време призна:

“Когато разбрах, че ще второто ми дете ще е от мъжки пол, признавам си, че бях малко разочарована, защото всяка една майка, която вече си има син, иска да има и дъщеря. Тогава си казах: Боже, поне внучка ми дай, след като имам двама сина! И сякаш ме чу. Дай Боже, всичко да бъде наред и да се роди живо и здраво да се роди детенцето, а пък какъв е полът никога не е било от голямо значение”.

Прави впечатление, че през всички тези месеци Анжела и Майки доста щедро и без притеснение дават възможност на последователите си в мрежата да надникват в техния съкровен свят, изпълнен с много любов и трепетно очакване на бебето.

Източник: signal.bg