май 03, 2024

Венета Райкова проговори за любовните си предпочитания

Венета Райкова пусна любопитно стори, което ще предизвика бурни реакции у феновете й

https://kliuki.net/liubopitno/veneta-raykova-progovori-za-lyubovnite-si-predpochitaniya/215128 Kliuki.net
Венета Райкова проговори за любовните си предпочитания

Бившата водеща преживя тежък период, в който имаше здравословни проблеми. Те започват с болки в едно от колената. Райкова е диагностицирана със скъсан заден рог на менискуса. Въпреки това 49-годишната журналистка не се предава на отчаянието, макар много да я боли. С днешна дата тя е сигурна, че цялата болка и сълзи, които е изляла, са имали за цел да прочистят кармата й и това най-накрая се е случило. Венета прекарва една година вкъщи, операция и 4 различни рехабилитации, преди положението да започне да се подобрява.

Венета Райкова проговори за любовните си предпочитания

Сега е решила да навакса със забавление. В стори във фейсбук профила си Венета разкри любовна тайна, която неизбежно ще предизвика реакции.

Макар под формата на шега, Райкова си призна, че не си пада по дълги връзки. Как ли ще реагира бившият й мъж Тихомир?

"Любим виц, но е истина", така Венета коментира наскоро прочетен анекдот за себе си в пресата, в който красив млад мъж я пита къде ще прекарат Нова година, след като са прекарали нощта заедно.

Неотдавна блондинката обяви, че приключва със секса. Този виц идва в точния момент.

След като се разведе с Тихомир от  Биг Брадър, Венета не е оповестявала за сериозна връзка. Не се е появявала публично с мъж. Дали ще продължи тази тенденция предстои да разберем.

Източник:  blitz.bg