април 27, 2024

Вижте как е изглеждала Лили Иванова като млада (СНИМКА)

Появи се фотос от преди 38 години

https://kliuki.net/liubopitno/vizhte-kak-e-izglezhdala-lili-ivanova-kato-mlada-snimka/220005 Kliuki.net
Вижте как е изглеждала Лили Иванова като млада (СНИМКА)

Лили Иванова е в компанията на композитора Тодор Филков. На нея той за пръв път представя песента си „Невероятно“.

Той освен с композиране се занимава и с астрология. Това е по-скоро хоби за приятели и не веднъж е правел хороскоп за Лили. Запознати твърдят, че съобразява с него някои от изявите си.

„Скъпи приятелю, Тодор Филков! От цялото си сърце ти благодаря за уважението, отношението и приятелството през годините и за невероятната музика! Много здраве, много щастие и много, много успехи“- написа обичаната певица под снимката.

74-годишният композитор е автор на най-обичаните песни на Лили Иванова. Две се отличават особено - „Искам те“ и „Невероятно“. С тях звездата отваря нова страница в кариерата си през 80-те години на миналия век. Изпълнява ги на всеки концерт, претърпели са някои промени през годините.

Тодор Велков преди всичко е известен като тон режисьор в БНР, освен това е и изключителен композитор. Освен за Лили, пише хитове за Йорданка Христова, Васил Найденов.,, Кристина Димитрова, Орлин Горанов и др. Спомня си, че песента „Искам те“ е била забранена през 80—те. Социалистическата цензура смята, че текстът е твърде сексуален.

.Източник:  blitz.bg