September 21, 2024

Вижте с какви имоти разполага Новак Джкович

Новак и Гришо направиха мач от световна класа в София, а двамата са съседи в Монте Карло

https://kliuki.net/liubopitno/vizhte-s-kakvi-imoti-razpolaga-novak-dzhkovich/230722 Kliuki.net
Вижте с какви имоти разполага Новак Джкович

Имотите на Новак Джокович се простират по цялото земно кълбо. Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея. Интересно е, че негов съсед в Монте Карло е самият Григор Димитров.

Джокович започва професионалната си кариера през 2003 г., като бързо се издига в редиците на международната тенис сцена, за да се присъедини към Роджър Федерер и Надал като един от най-доминиращите играчи. Той е единственият в историята на мъжкия тенис, който има рекордните 24 титли от Големия шлем, а това лято спечели и единствената титла, която му липсваше - олимпийската от игрите в Париж.

Следвайки примера на редица професионални спортисти като Стефанос Циципас и Каролине Возняцки, Джокович си намери жилище в Монте Карло срещу неразкрита сума малко след като стана професионалист през 2003 г.

Имотът е разположен на хълм с изглед към Средиземно море и Джокович го смята за свое основно жилище в продължение на около 15 години, преди да се премести в Испания през 2020 г.

В Монте Карло професионалният спортист често посещава селския клуб. „Това е клуб, който познавам много добре. Много топ играчи живеят в Монако и използват този клуб като тренировъчна база“, каза Джокович.

Източник: lifestyle.bg