май 21, 2024

Вижте внучката на Деси Слава (СНИМКА)

Бебето се появи на бял свят на 17 април

https://kliuki.net/liubopitno/vizhte-vnuchkata-na-desi-slava-snimka/222518 Kliuki.net
Вижте внучката на Деси Слава (СНИМКА)

Деси Слава стана горда баба на момиченце, което носи нейното име , едва на  45 години. Синът й Майкъл и Анжела се радват на отрочето си. Те са заедно от няколко години. Певицата научила, че ще става баба, минути след големия си син. Тъй като й е озвучител и пътува с нея по участия, Майки не успял да скрие радостта си, когато любимата му съобщила новината по телефона. Майката на младия татко, която го познава добре, веднага усетила емоциите му и го попитала какво се случва.

„Любовта ражда любов“, написа 22-годишният младеж, като така обяви, че ще става баща.

Десислава отсега засече, че много ще обича и ще глези бебето. Певицата, която има две момчета, винаги е искала и момиченце, така че малката Деси Слава е сбъдната нейна мечта. Визията на хитовата изпълнителка вероятно не се припокрива с представите за тази на баба.

Радостното събитие се случи четири месеца, след като отбелязаха 6-ия рожден ден на Благой, малкият син на певицата, с чийто баща тя също се раздели, но запазиха добри отношения.

„Да, вълнуващо е много! Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това щастие”, сподели изпълнителката при раждането.

Източник: hotnews.bg