май 05, 2024

Заради омразата: Селена Гомес излиза в почивка

Певицата изтрива Instagram профила си

https://kliuki.net/liubopitno/zaradi-omrazata-selena-gomes-izliza-v-pochivka/212192 Kliuki.net
Заради омразата: Селена Гомес излиза в почивка

Селена Гомес заяви, че има нужда от почивка от Instagram и ще изтрие профила си... след като беше атакувана заради коментарите си за конфликта между Израел и Палестина.

В четвъртък Селена публикува и след това изтри история в Инстаграм, в която разкрива плановете си да се оттегли, като обяснява ... "Свърших. Не подкрепям нищо от това, което се случва".

Решението е взето само няколко дни, след като Селена публикува статия за войната в Газа и след това беше разкритикувана.

Селена се изказа в понеделник за войната в Близкия изток, като осъди убийствата и изтезанията и каза: "От това ми е гадно. Иска ми се да мога да променя света. Но един пост няма да го направи."

Публикацията на изпълнителката за Израел и Палестина беше посрещната с тонове омраза онлайн... хората я обвиняваха, че не прави всичко възможно, за да помогне на нуждаещите се, упрекваха  я за това, че се опитва да бъде жертва, и че твърди, че платформата ѝ е безполезна.

Както вече съобщихме ... други знаменитости се сблъскаха с отпор заради мнението си за продължаващия конфликт ... бившата звезда от филми за възрастни Миа Халифа загуби работата си в Playboy, след като защити Хамас, а цялото семейство Хадид получава смъртни заплахи.

Но изглежда, че Селена е единствената, която заплашва да изтрие профила си.

 

Източник: tmz.com