май 08, 2024

Защо Дони и Нети нямат деца цели 11 години?

Певецът намекна, че не е искал да има наследник

https://kliuki.net/liubopitno/zashto-doni-i-neti-nyamat-deca-celi-11-godini/220345 Kliuki.net
Защо Дони и Нети нямат деца цели 11 години?

Слуховете говореха, че Нети не е могла да забременее дълго време, но истината май ще се окаже друга. Дони сподели в телевизионно интервю, че заради семейни обременености не можел дори да си представи, че ще стане баща.

През 2011г. на бял свят се появява дъщерята на музикантът и актрисата – Лилия. Дони потвърди, че причината за толкова дълго чаканото дете не е бил проблем при зачеването, а по-скоро нежелание от негова страна. Той рядко говори за родителите си, за разлика от Нети, която не крие, че е осиновена.

Близки до семейството издават, че майката на Дони е била много властна. Именно това била причината той да не иска да е баща дълги години;. За него тя била най-важната в семейството. Взимала всички решения вместо сина си.

Добрин Векилов, както е истинското име на изпълнителя, по бащина линия произхожда от бунтовен род от Копривщица- прапрадядо му Димитър Векилов е хъш и четник на Ботев, един от опълченците, които се бият на Шипка. Сестра му –учителката Евлампия е ушила знамето на Априлското въстание. Дони сам около 3 март припомня тази част от семейната си история.

Източник: hotnews.bg