май 03, 2024

Завръща се с гръм и трясък: Вижте новото шоу на Сашо Кадиев

Предаването е на запис и от ноември снимките ударно протичат в столично студио

https://kliuki.net/liubopitno/zavrashta-se-s-gram-i-tryasak-vizhte-novoto-shou-na-sasho-kadiev/214185 Kliuki.net
Завръща се с гръм и трясък: Вижте новото шоу на Сашо Кадиев

Актьорът Сашо Кадиев, който 12 години беше водещ на „Преди обед“, се завръща в bTV. Новото куиз шоу носи името „Кой да знае?“. Предаването ще тръгне в ефира през новата 2024 година.

Той напусна сутрешния блок като каза, че иска да има повече време за театър. Явно това не се оказа истина, вероятно е бил изморен от ранното ставане. Сега се завръща с нови сили на малкия екран.

„Кой да знае“  е делнично комедийно шоу, което ще радва зрителите в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към телевизора.

Зрителите  и участниците ще научават по нещо ново всеки ден. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани, които са комедийни актьори. . Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Публиката също ще е важна част от  състезанието, като ще получава всички спечелени пари.

 

Източник: blitz.bg