април 27, 2024

Жената до Кобрата се оказа тунингована като Андреа (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Боксьорът имал паралелна връзка с двете

https://kliuki.net/liubopitno/zhenata-do-kobrata-se-okaza-tuningovana-kato-andrea-galeriya-snimki/218643 Kliuki.net
Жената до Кобрата се оказа тунингована като Андреа (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Жената до боксьора Кубрат Пулев – Кобрата, която го дари с две деца – Розали Петрова, най-после спря да се крие и излезе наяве. Години наред тя не желаеше да попада под светлините на прожекторите. Преди дни обаче в публичното пространство изтекоха снимки на брюнетката, която също като Андреа е доста тунингована. Розали е със силиконов бюст и изкуствени устни, придвижва се с мутренски джип Мерцедес G класа още преди връзката си с боксьора.

 

Официално Розали Петрова работи като брокер, но едва ли охолният й живот се дължи точно на приходите от тази дейност, коментират хора, познаващи отблизо въпросната дама. Те твърдят, че преди да пристане на Кобрата, Розали е въртяла любов с 50-годишен бизнесмен, който й е помогнал да направи брокерската си агенция и да повиши стандарта си на живот.

Именно затова пътешествията й с преспивания в 5-звездни хотели в Доминикана и Сингапур, воаяжи до Малдивите и пътуване в първа класа на едни от най-скъпите самолетни компания, са пределно ясни.

 

Интересно обаче защо Розали реши така рязко да излезе от режима си инкогнито и не изтри нито един от фотосите, които са публични. Факт е и че Кобрата избягва да показва жената до него, дарила го с две деца – Христина и Спартак. Предполага се, че той я крие, защото не иска публичност като при Андреа и защото го е страх фолк певицата да не навреди на нея и децата.

 

За никого не е тайна, че Андреа е обсебена от Кубрат и 5 години след раздялата им, тя продължава да говори за него. Близки до Кобрата коментират, че полюсните й настроения са доста опасни, тъй като в момент на умопомрачение е способна на всичко.

 

Припомняме, че Кобрата имаше паралелна връзка с Андреа и Розали, а накрая заряза певицата и предпочете да остане с брюнетката, която бързо го дари с дъщеря Христина, а само година по-късно и със син Спартак.

Запознати издават, че преди Кобрата, Розали е имала връзка с женен мъж, който е бил с цели 28 години по-голям от нея. След като обаче той се пренася в отвъдното, тя бързо ке ориентира към Кобрата и го оплита в мрежите си.

Източник: Уикенд