април 27, 2024

Златка Райкова отрича да е скочила на бой на Азис

Неясна обаче остава причината за грубиянската й изцепка

https://kliuki.net/liubopitno/zlatka-raykova-otricha-da-e-skochila-na-boy-na-azis/210011 Kliuki.net
Златка Райкова отрича да е скочила на бой на Азис

Прави впечатление, че отношенията между Златка Райкова и Азис, са коренно променени. Докато допреди години двамата бяха в люта война и си разменяха само остри и язвителни реплики.

 

Хората с добра памет дори отбелязват, че се носела мълва и за физически сблъсък между двамата, състоял се в дискотека в един от морските ни курорти. Във времето на екшъна, плеймейтката била гадже на Камен Куката и заедно с него унизила Костинбродския славей по време на участие в популярен клуб в Слънчев бряг.

 

В някогашното предаване „Горещо“ Златка коментира, че никой никого не е удрял, допълвайки, че всеки си е получил заслуженото. Дори и това й изявление обаче не секна слуховете, че се е нахвърлила като дива пантера на Азис по време на участие. Причина за агресията й станала обида, изречена от страна на Азис, за която се посочваха различни причини. Така и не става ясно конкретната причина, поради която се стигнало до грубиянската изцепка на плеймейтката, за която тя твърди, че не се е състояла.

 

Златка Райкова отрича да е скочила на бой на Азис

 

Азис обаче твърди, че при въпросната случка дори се стигнало до намесата на охранителите на заведението, които едва успели да то откопчат от хватката на плеймейтката и да го изведат в гримьорната.

 

„Тя е бедно момиче и на финанси, и на манталитет, и никой няма да ѝ обърне внимание. Тя във визитката си може да запише само този факт – скарване с един човек“, казвал е Азис, визирайки себе си. Думите му бяха припомнени преди време отново в предаването „Горещо“ при гостуването на Златка.

 

Тогава блондинката подчерта пред водещата Венета Райкова, че не се е била с Азис в дискотека.

„Аз смятам, че съм достатъчно богата по душа и като човешки качества, и ценности и мога да си позволя да не съм толкова богата като банкова сметка“.

Източник: Уикенд