април 27, 2024

Звездата от „Сделка или не“ и „Ол инклузив“ Ненчо Балабанов: Чудя се дали да присъствам на раждането на дъщеря ми

Готов е да сменя памперси

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-sdelka-ili-ne-i-ol-inkluziv-nencho-balabanov-chudya-se-dali-da-prisastvam-na-razhdaneto-na-dashterya-mi-2/209272 Kliuki.net
Звездата от „Сделка или не“ и „Ол инклузив“ Ненчо Балабанов: Чудя се дали да присъствам на раждането на дъщеря ми

Към днешна дата почитателите на актьора и тв водещ Ненчо Балабанов, са цяла армия, защото той не спира да ги радва с нови проекти – екранни и сценични.

 

От новия тв сезон, Ненчо Балабанов е водещ на предаването „Сделка или не“, което бе върнато в ефира на Нова тв. Посочва, че за него е голямо предизвикателство да воденето на предаването след 8-годишна пауза, но въпреки това се чувства много добре.

 

Отбелязва, че не приел веднага офертата да стане водещ, а първо проучил дали хората си спомнят за предаването и с каква нагласа са. Когато му станало ясно, че го харесват и не са го забравили, се съгласил. След като заснел две пробни предавания, вече бил убеден, че е в свои води. Разбира се има и някои промени, но банкерът е същият, макар и вече поулегнал, и помъдрял. Според Ненчо, когато има риск да му вземат парите, банкерът е все така стиснат и сърдит.

 

За себе си казва, че никога не е печелил пари от подобни игри или тото, а винаги е разчитал на работата си. Не е хазартен тип и ако спечели 100 000 лв., то със сигурност би ги вложил в нещо, което е адекватно към инвестиция към момента.

 

Звездата от „Сделка или не“ и „Ол инклузив“ Ненчо Балабанов: Чудя се дали да присъствам на раждането на дъщеря ми

Това, върху което е фокусиран върху днешна дата е предстоящото раждане на дъщеричката му. Свикнал е да съвместява по няколко ангажимента, защото го прави още от студентските си години. След броени дни ще тръгне новия сезон на сериала „Ол инклузив“.

 

Когато се е родил синът му, Ненчо Балабанов е бил на 25 години. Сега очаква с нетърпение да разбере какво е да станеш баща и на момиче. Вече е разчистил и работния си график, така че след появата й да е плътно до съпругата си. Вече са избрали и име на дъщеричката си, но посочва, че ще го сподели на по-късен етап.

 

Все още се чуди, но към днешна дата смята да присъства на раждането до определен момент, след което да излезе навън, за да може всичко да мине спокойно. Категоричен е, че няма проблем със сменянето на памперси и допълва, че бащата трябва да умее да прави всичко, освен да кърми.

Източник: Уикенд