September 08, 2024

„Биг Брадър“ с нов сценарии: Копира друго известно предаване

Зрителите ще гледат едно по-различно шоу

https://kliuki.net/reality/big-bradar-s-nov-scenarii-kopira-drugo-izvestno-predavane/226089 Kliuki.net
„Биг Брадър“ с нов сценарии: Копира друго известно предаване

„Биг Брадър“ няма да протече така, както сме свикнали да гледаме. Това се дължи вероятно на новия продуцент -  Краси Ванков. Риалитито ще набляга на състезателната част, подобно на „Игри на волята“.

Феновете тръпнат в очакване кои ще са новите съквартиранти. Една от най-коментираните теми е дали ще има популярни имена. Мълвата твърди, че пиарът на Софи Маринова ще участва в шоуто, както и популярната репортерка Ивка Бейбе. Тя дори се е втурнала да се подлага на козметични интервенции, за да изглежда по-добре във формата. Травеститът Рашия също е сред спряганите имена. Водещи ще са Башар Рахал и Александра Богданска.

През есента се очаква и пореден сезон на „Игри на волята“, който вероятно ще стартира излъчване веднага след края на „Брадъра“, който се очаква да е през септември. Снимките дори вече са започнали, коментират запознати. На 26 юни е бил подаден сигнал за нарушения на екологичното законодателство от екипа на телевизионното предаване на територията на Общи на Шабла. При извършената проверка на терен обаче не е установено увреждане на пясъчни дюни, както и сеч на дървета и унищожаване на защитени видове растения и животни, съобщиха от инспекцията.

Източник: hotnews.bg