юни 17, 2024

Елвира от „Ергенът“ : Виктор бе най-класният

Момата коментира представителите на силния пол във формата

https://kliuki.net/reality/elvira-ot-ergenat-viktor-be-nay-klasniyat/223770 Kliuki.net
Елвира от „Ергенът“ : Виктор бе най-класният

Елвира се радва искрено, че е била част от първия сезон на шоуто. Тя казва, че нейният сезон е бил най-недраматичният. Не е очаквала да види подобен край както тази година и не крие, че е останала разочарована.

„Все пак три месеца чакахме да видим как Алек си тръгва“ – коментира  брюнетката, която след края на шоуто намери любовта на живота си.

Тя е разочарована от това, че той нямаше доблестта да се изправи срещу момичетата, а най-брутално им остави видео съобщение. И на всичко отгоре не съжалява за стореното. Опитва се да влезе в неговите обувки, но не може.

Елвира се пита защо като е взел решението да не се обвързва с нито една от тях, продължава да ги целува и да им дава напразни надежди.

Тя не може да сравни Виктор с Алек. Според нея първият ерген е показал класа и какво е да си джентълмен. Въпреки че не е бил сигурен, не е избягал и не се е подиграл с чувствата на момичетата.

„Видяхме реалността, в която живеем“ – споделя още.

Елвира се запомни в първия сезон на „Ергенът“, като сподели, че още е девствена. Е, няма и помен от стеснителната девойка, която веднага след шоуто намери любовта.

Риалити звездата е предприела сериозна крачка с любимия си и вече плануват бъдещата си сватба, след като се сгодиха.  Девойката има връзка с младеж на име Алекс.

Изтчоник: marica.bg