юли 27, 2024

Ето коя известна личност ще е водеща на „Островът на 100-те гривни“

Снимките на новия световен феномен ще бъдат през лятото

https://kliuki.net/reality/eto-koya-izvestna-lichnost-shte-e-vodeshta-na-ostrovat-na-100-te-grivni/224006 Kliuki.net
Ето коя известна личност ще е водеща на „Островът на 100-те гривни“

Александър Сано и Диляна Попова ще са водещи на първия сезон на „Oстровът на 100-те гривни“ . Най-новата телевизионна двойка ще се появи на екран през септември. Общо 30 души ще вземат участие в риалититo,  а наградата е 300 000 лева.

В предаването ще видим битки за надмощие, изпитания за ума, духа и тялото. Наградата е най-високата давана до сега в риалити формат в България. Двамата водещи имат за задача да коментират всички битки и събития в риалитито и да въведат зрителите в сложните стратегии и взаимоотношения между участниците.

„Да бъда водеща и то на такъв формат е изключително предизвикателство. Обичам приключенията, обичам адреналина, а в това риалити има 30 невероятни мъже и жени, с които да ги споделя под една или друга форма. Най-интересна за мен ще бъде социалната им игра, стратегиите, приятелствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ заедно със Сано ми дава увереност, че не само ще успеем да предадем на зрителите емоциите и най-интригуващите моменти в риалитито, но и ще се забавляваме.“ - споделя Диляна Попова.

Източник: btv.bg