юли 27, 2024

Ивет Горанова: Влюбих се по време на „Dancing stars”

Каратистката бе на гости в „Преди обед“

https://kliuki.net/reality/ivet-goranova-vlyubih-se-po-vreme-na-dancing-stars/223696 Kliuki.net
Ивет Горанова: Влюбих се по време на „Dancing stars”

„Стана ми приятно, че Франческа се разплака. Най-големият ми страх бе да не отпадна в първия лайф. Аз се научих да танцувам  в шоуто. Към петия лайф излязох от зоната си на комфорт. Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли. С Тодор изградихме много хубаво приятелство. Аз бях много изпълнителна в началото, а към средата показах характера си“ – заяви Ивет Горанова.

„Нормално е да усетиш симпатии като влезеш в нова среда, но човека от среща не споделя чувствата ми“ – осмели се да сподели тя.

Ивет Горанова и Тодор са двойката, която най-много израсна в "Денсинг старс", според мнението на журито. За финала те се включиха със страхотно танго с пасо добле, а във втория си танц в стил фрийстайл олимпийската шампионка по карате от Токио 2020 беше като истинска принцеса.

Тя бе доста неуверена в началото на шоуто, но старанието й даде невероятен резултат. Партньорът й Тодор сподели, че шоуто я е направило дама.

"Нейната душа се изля още от първия път на тази сцена. Всеки път, когато излизаше, й казвах, че не ме интересува дали ще сгреши, но да се забавлява от сърце".

"Не съм вярвала, че тялото ми може да изпълни повечето от движенията”, сподели самата Ивет. “Не смятах, че ще стигна до финал. Всяка рокля и всяко едно токче за мен беше огромен стрес. Но сега мога да кажа, че се чувствам много комфортно в тях, щастлива съм и се забавлявам от сърце, допълни каратистката.

Източник: bTV