October 16, 2024

Какво не знаем за Георги от „Биг брадър“?

В този сезон на риалитито зрителите имат повече влияние от всякога

https://kliuki.net/reality/kakvo-ne-znaem-za-georgi-ot-big-bradar/232139 Kliuki.net
Какво не знаем за Георги от „Биг брадър“?

Активната роля на зрителите започна още преди старта на „Биг брадър“, като имаха възможност да изберат един от съквартирантите. Георги Трифонов събра най-много гласове. Той впечатли публиката с добро образование, поведение и една чаровна усмивка. На всичко отгоре е и милионер, което още повече привлече феновете на риалитито.

Той се държи добре със съквартирантите – печели симпатии и избягва конфликти. Отвън коментарите по негов адрес не спират.

Когато бил едва на шест, родителите му напускат България. Три години живеят в Милано, а после се местят в Германия, където Георги живее до 20 –годишна възраст. Тогава заминава за Италия, където намира любовта. С дамата са заедно от 2 години.

Той е щастлив със своята половинка. Обикалят целия свят. Георги се държи на дистанция от жените в къщата.

Милионерът притежава луксозен автомобил. Не става ясно с какво точно се занимава. Ясно е само, че бизнесът е в Германия. Вместо скъп Ролекс, носи детски розов часовник. Притежава добро чувство за хумор и самоирония.

Георги спечели любовта на хората и е готов да докаже, че и милионерите имат сърце! Някои го спрягат за победител във формата.

Източник: lifestyle.bg