май 09, 2024

Кореннна промяна в стратегията на „Ергенът“: Вижте на какво заложиха продуцентите

В този сезон продуцентите решили да наблегнат на самотните майки

https://kliuki.net/reality/korennna-promyana-v-strategiyata-na-ergenat-vizhte-na-kakvo-zalozhiha-producentite/216148 Kliuki.net
Кореннна промяна в стратегията на „Ергенът“: Вижте на какво заложиха продуцентите

Една от бъдещите участнички в „Ергенът“ е Маги Томова. Според някои от слуховете тя дори стига до финала заедно с друга майка на 9-годишно момиченце, а именно Надежда Вишева.

В миналия сезон атракция беше наднормената Пам. Сега ще гледаме жени с един брак зад гърба си. Целта на продуцентите е да се привлекат повече семейства пред екраните, които до този момент смятаха шоуто за твърде еротично.

Нито Вишева, нито Томова печелят „Ергенът“. "Изпускането" на информация уж от кухнята на предаването е с цел реклама на двете знойни блондинки, които от няколко дни са сред най-търсените жени в Инстаграм.

Томова е бивша миска. Преди 18 години печели титлата Мис Варна. Грижи се за себе си със спорт. Тя също е фен на тениса и Григор Димитров. Маги е първа дружка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила ценни съвети за поведението пред камера. Двете редовно могат да бъдат забелязани из нощните заведение на Варна.

Предаването по традиция тръгва на 14.02 и ще се излъчва 2 дни през седмицата, както бе и през миналата година. Снимките приключиха преди повече от месец и половина на остров Родос и победителката е ясна, но се пази в тайна.

Източник: blitz.bg