юни 24, 2024

Маги от „Ергенът“ проговори за Алек и майка му

Неочакваният финал на риалитито продължава да е една от най-обсъжданите теми

https://kliuki.net/reality/magi-ot-ergenat-progovori-za-alek-i-mayka-mu/223909 Kliuki.net
Маги от „Ергенът“ проговори за Алек и майка му

Финалистките Магдалена и Надежда се превърнаха в звезди, а беглецът Алек – в черната овца. От свое лице Маги разкри как тълкува случилото се:

"Гледам да се успокоявам, но съм и ядосана, защото един човек си позволи да си направи шега не само с мен, но и с още 26 момичета и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, защото стояхме докрай. Това нито е смешно, нито забавно. Аз съм абсолютно шокирана и това е съвсем сериозно, защото това, което виждам след последните му изяви, това е съвсем друг човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с човека, с който общувах два месеца", категорична е тя.

Томова нарече майката на Младенов двулична. Подозира, че Ксения е била против Алек да се впусне в това приключение и сценарият е предварително замислен между двамата. Тя си спомня, че по никакъв начин не е усетила родителката му да не я е харесала. Продължава със заключението, че и Алек  е също толкова двуличен.

„Той ми говореше за любов, не мога да повярвам, че в момента седи и отрича тези неща. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледа му е празен, аз този човек не го познавам. В момента съм бясна, както на Александър, така и на всички, които допуснаха това", допълва блондинката.

Източник: blitz.bg