юни 17, 2024

Меги от „Търси се“ получи просветление за нова възможност за печатане на пачки за сметка на баламите

Очевидно двете „звезди“ много са си повярвали

https://kliuki.net/skandali/megi-ot-tarsi-se-poluchi-prosvetlenie-za-nova-vazmozhnost-za-pechatane-na-pachki-za-smetka-na-balamite/223094 Kliuki.net
Меги от „Търси се“ получи просветление за нова възможност за печатане на пачки за сметка на баламите

Прави впечатление, че в последно време водещите на „Търси се“ Меги Димчева и Нели Хаджийска, са се впуснали в изучаването на тайните на духа. Само три месеца, след като Хаджийска потърси духовните учители на родните звезди, колежката й Меги се зае да разкрива тайните на духа. Нещо повече – тя дори става духовен гуру и възнамерява да организира сбирки, на които дава напътствия на хората как да се свързват със себе си с помощта на медитация и музика, което разбира се няма да е безплатно.

 

Меги е получила просветление, че много хора изгубили връзката със себе си и точно тя може да им помогне. За целта вече е написала множество текстове, с които ще помага на своите последователи да медитират в търсене на своето истинско Аз. Освен това на сбирките си ще показва йога практики, ще съдейства за свързване на клиентите си с детето в тях, за което ще й помага нейното собствено дете – 9-годишният й син Константин, последователите й ще зареждат кристали с енергия и всичко гореизброено ще става с помощта на популярни български песни, изпълнени на живо. Първата сбирка е през юни и водещата вече продава билетите за вход. Цената е 70 лева за място. Димчева очаква между 80 и 90 души на срещата, което означава между 5600 и 6300 лева приход само от това събитие.

Как се е родила идеята за тези духовни практики? Това станало след 3 години страдание, призна в „Преди обед“ по БиТи Ви популярната тв водеща. В рамките на споменатия период от време тя първо изгубила баща си, след това майка й се разболяла тежко, а накрая проблеми със здравето имал и синът й. Когато нещата се успокоили, Меги изведнъж започнала да изпитва болки в цялото тяло, за които лекарите нямали обяснение. Общувайки с различни хора, включително с учителката си по йога, звездата осъзнава, че покрай всичките си задължения е изгубила връзката със себе си. Решава да тръгне по духовен път, за да я открие, с надежда, че това ще й подскаже точно от какво има нужда, за да се чувства добре.

 

Мъжът й Иво й подарил слушалки, за да си пуска музика, тъй като отдавна била престанала да слуша любимите си парчета. Веднъж водещата си пуснала песента на Любо Киров „Усеща се сила“ и се разплакала. След това описала чувствата и мислите си, които се били породили, докато слушала песента. Продължила и с други парчета и именно тези текстове, които тогава написала, смята да ползва като основа за медитациите със своите последователи.

 

Що се отнася до болките в тялото, те продължавали до днес, но не ги изпитвала през цялото време, както преди. Усещала ги основно когато изпитвала негативни емоции или когато в нейно присъствие се повдигали неприятни теми.

 

Изхождайки по логиката на тези две „звезди“, всеки втори българин, за да не кажем, че абсолютно всеки, може да бъде духовен гуру, защото няма човек, чийто живот да не е бил разтърсен от нещо. Повече от очевидно е, че след Алекс Гърдева, тези двете са поредните шарлатанки, които са си повярвали, или дори и да не са, така го играят, за да оберат парите на и без това бедния, но пък за сметка на това много наивен българин.

Източник: Уикенд