май 02, 2024

На гребена на любовта: Ирина от „Ергенът:“ каза да

„Най-накрая Господ чу моите молитви“ – коментира участничката от втория сезон на „Ергенът“

https://kliuki.net/reality/na-grebena-na-lyubovta-irina-ot-ergenat-kaza-da/221717 Kliuki.net
На гребена на любовта: Ирина от „Ергенът:“ каза да

Ирина Карабаджак, която почти стигна до финал във втория  сезон на „Ергенът”, получи годежен пръстен. Вече организира сватба за август месец.

"Най-накрая срещнах точно този мъж, за който си мечтаех. Дори вече се отказах и не мислех, че е възможно да има в един мъж толкова положителни качества. Най-накрая Господ чу моите молитви", признава красавицата.

Тя съчетава успешно ролята на работеща жени и домакиня, като си признава, че много обича да готви и се разтоварва по този начин. Всеки ден посреща своя любим с вкусни гозби, но залага на здравословната кухня.

Ирина мечтаела точно за такъв мъж, дори визуализирала колата му. Двамата много обичат да  пътуват – били в Милано, на Малдивите.

Още докато беше във втория сезон на „Ергенът“, Ирина Карабаджак ясно и смело заяви, че не се притеснява от своята сексуалност. Тя продължава да затвърждава това твърдение и с ултраразголените си снимки в социалните мрежи.

Мненията за нея са противоречиви – някои я смятат за много нежна и красива, а други – за вулгарна и евтина.  Един от коментарите под снимките й гласи, че става за порно звезда.

Източник: btv.bg