май 02, 2024

Панайот Панайотов горчиво съжалява за „Капките“: Скочи срещу журито

Певецът е бесен на формата

https://kliuki.net/reality/panayot-panayotov-gorchivo-sazhalyava-za-kapkite-skochi-sreshtu-zhurito/219966 Kliuki.net
Панайот Панайотов горчиво съжалява за „Капките“: Скочи срещу журито

Панайот Панайотов прави целия екип на пух и прах зад кулисите. Той не може да си прости негативните коментари и че си позволи да стане за смях пред цяла България.

Естрадният изпълнител е обиден на журито, което пренебрегва таланта му и бута некадърни участници напред. Имиджът му бе сринат след старта на шоуто. След непрекъснати оплаквания от негова страна журито реши да го покаже в по-добра светлина.

Подигравките срещу Панайот валят отвсякъде – и от зрители, и от жури. На последния лайф той се оплака, че  е недооценен и обвини за това журито, което не разбирало нищо от работата си. Продукцията си взе поука от думите му и го направи победител за вечерта. Припомняме, че той влезе в ролята на Ал Бано.

"С тази победа се опитват да измият срама, който Панайот Панайотов натрупа с това си участие. Всеки човек трябва да знае кое е за него и кое не. Той няма чувство за хумор, на възраст е, не е добър имитатор и беше нормално да бъде приет за шут на предаването. Не знам защо се оплаква сега?!  Искал е да вземе някой лев към пенсията и трябва да е доволен, че изобщо са го поканили", гласи един от коментарите в мрежата.

Източник: blitz.bg