април 30, 2024

Показа състрадателност: Емрах посвети танца си в „Денсинг старс: на Денис Теофиков

Той видимо се разстрои в шоуто

https://kliuki.net/reality/pokaza-sastradatelnost-emrah-posveti-tanca-si-v-densing-stars-na-denis-teofikov/221633 Kliuki.net
Показа състрадателност: Емрах посвети танца  си в „Денсинг старс: на Денис Теофиков

Емрах посвети танца си в „Денсинг старс“ на своя колега и приятел Денис Теофиков, който загина трагично в края на 2021 година.

„С Денис израснахме заедно и започнахме да пеем по едно и също време, нашите родители бяха приятели. Вярвах, че той ще стане огромна звезда. С него си отиде моето детство, част от мен изчезна“- едва не се разплака малкият Стораро.

Припомняме, че Денис пада  от седмия етаж от жилищна сграда в столичния квартал Дружба. Разследващите обявиха, че не става дума за убийство, а 21-годишният изпълнител е сложил край на живота си.

Емрах и Веси танцуваха прочувствено в памет на момчето, което така трагично загинало и оставило след себе си хиляди фенове, близки и приятели.

Във вчерашния епизод на „Денсинг старс“ всички танцуваха за най-обичаните си хора. Най-често това бяха майките, които ги аплодираха на живо. Видяхме родителката на Неделя Щоновеа, която й поиска прошка, че е била толкова строга и майката на Натали Трифонова, която не пропусна да сподели, че се гордее с нея. Каскадьорът Валери Григоров посвети валс на любимата си Мария Бакалова, а тя му каза „Обичам те!“ във видеопослание.

Източник: hotnews.bg