април 28, 2024

Признанията на Снежана Макавеева: Била на прага на смъртта

В „Сървайвър“ получавала пристъпи на задушаване

https://kliuki.net/reality/priznaniyata-na-snezhana-makaveeva-bila-na-praga-na-smartta/219404 Kliuki.net
Признанията на Снежана Макавеева: Била на прага на смъртта

Актрисата Снежана Макавеева е имала доста трудности по време на участието й в „Сървайвър“. Наложило се медиците да спасяват живота й цели четири пъти.

След смъртта на питбула й Кари получавала пристъпи на задушаване, спирала да диша поне 3-4 пъти и я спасявали, разказа тя в „Животът по действителен случай“ пред Алекс Сърчаджиева. 

Тя си припомня, че изобщо не се е замислила за “Сървайвър“. Дори имала счупен крак, за който никой не разбрал. Наложила се операция.

„Малко хора знаеха, с един от лекарите го превързвахме и така влизах в състезанията“- разказа Макавеева. Обясни, че имало цяло отчупено парче от костта.

Снежана научава за загубата на кучето си след като излиза от „Сървайвър“. Били заедно цели 15 години. Тя си спомня, че е губила доста хора в ръцете си – баба й и нейна приятелка. Тя гледала философски на смъртта.

Дори гаджетата й ревнували от кучето й. Тя изпитвала неистов страх да не би да си отиде, а то да остане само.

"Започнаха паник атаки, много алергии с анафилактични шокове. Те са много страшни, за секунди си отиваш, спасяваха ме 3-4 пъти. Аз не можех да говоря даже, едно цяло изречение не можех да кажа", спомни си Макавеева. Задушавала се, не й стигал въздуха. Веднъж дори получила шок, докато гледала сериал.

Наложило се да се намери адреналин от чужбина. Само той можел да я спаси, а у нас го няма. Възстановила се благодарение на медитация и практики за дишане.

Източник: blitz.bg