September 25, 2024

Ралица Паскалева или Диляна Попова ? Коя ще спечели битката в разразилата се война между водещите телевизии?

Феновете спорят коя от двете е по-добрата

https://kliuki.net/bg-kliuki/ralica-paskaleva-ili-dilyana-popova-koya-shte-specheli-bitkata-v-razrazilata-se-voyna-mezhdu-vodeshtite-televizii/230863 Kliuki.net
Ралица Паскалева или Диляна Попова ? Коя ще спечели битката в разразилата се война между водещите телевизии?

По първите данни за новия сезон Нова тв очаквано изпревари конкурентната бТВ. Но конкуренция тръгна не само между двата риалити формата, които вървят по едно и също време. Но и между двете водещи.

Някои от зрителите дават предимство на модела Диляна Попова, а други повече харесват Ралица. Публиката коментира така: „Очаквах много повече от Диляна, която ми се вижда малко изкуствена, може да е по-голяма красавица от Паскалева, а Сано е любимец на зрителите, но понякога много дразни!”

Само, че поне за сега дипломираната актриса Ралица води с малко  на колежката си от другото силово предаване. Въпреки, че заедно с Димо вече 5 г са водещи на „Игрите” не са лишени от хейт. Някои смятат, че Ралица често е ядосана и унижава играчите. Но като цяло позитивите на публиката отиват повече към нея, отколкото към Диляна. На моделката ще й трябва още много време да се обиграе, за да може да засенчи колежката си.

Предпочитанията на публиката клонят в полза на Димо Алексиев. Сано го намират за бледнеещ пред другия водещ на „Игрите”. Някои смятат, че е досадник и не харесват нито облеклото, нито прическата му. За разлика от него Димо поне за сега се спасява от зрителски хейт.

Иначе и двата формата са коренно различни. В „Игрите” наблягат на силовите битки, докато в „Островът” разчитат на социалната игра на самите участници.

Източник: lifeonline.bg