юли 01, 2024

Резки промени в „Биг брадър“: Какво ще могат да правят участниците

Зрителите ще бъдат изненадани от абсолютно нови правила и обстановка

https://kliuki.net/reality/rezki-promeni-v-big-bradar-kakvo-shte-mogat-da-pravyat-uchastnicite/219699 Kliuki.net
Резки промени в „Биг брадър“: Какво ще могат да правят участниците

Престоят в къщата вече няма да е задължителен през цялото време. Участниците ще имат възможност да напускат шоуто, дори когато нe са изгонени с гласуване.

Железният регламент ще претърпи рязка промяна. Тази привилегия ще имат само определени съквартиранти. Досега такива екстри имаше само в „Вип брадър“.

Гласуването вече няма да е чрез зрителски вот. Всеки един от жителите на Къщата ще може да упражни своя глас не само за номинираните за изгонване, но и за тези, които трябва да си тръгнат от шоуто завинаги.

Носят се слухове, че къщата отново ще се напълни с инфлуенсъри, търсещи бърза слава. Популярни личности от шоубизнеса няма да има.

Кой ще води „Биг брадър“ също е под въпрос. Емблематичните водещи Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева са примамени вече от конкурентната телевизия.

Последният „Биг брадър“ бе излъчен през 2018г. Форматът бе спечелен от рапъра Стефан Иванов, по-известен с псевдонима  Wosh MC.

В  цяла Европа се наблюдава тенденция по носталгия към шоуто .Феновете в България нямат търпение да гледат. Говори се, че продуцентите са взели пример  от колегите си в Австралия.

„Повече селяци да вкарвате“- коментират потребители в мрежата.

Източник:  blitz.bg