април 27, 2024

Слабо представяне: Наталия Кобликина е аут от „Хелс Китчън“

Сексоложката се хвалеше, че може да готви много добре

https://kliuki.net/reality/slabo-predstavyane-nataliya-koblikina-e-aut-ot-hels-kitchan/220062 Kliuki.net
Слабо представяне: Наталия Кобликина е аут от „Хелс Китчън“

Наталия Кобилкина е вторият отпаднал участник  от звездния отбор на „Хелс Китчън“.  Тя се представи най-слабо от отбора по време на специалната резервация, в която златните и червените готвиха за едни от най-популярните инфлуенсъри в България.

Миналата седмица от формата отпадна победителката от риалити формат Радка Булман. Червените излязоха по-вдъхновени от всякога след победата над златните. Новите попълнения в отбора Нинов, Михаела и Кирил ги изведоха до победата.

Чоткин и Галин водеха синята кухня. Тяхна грешка доведе до номинация. Шеф Ангелов подложи на гласуване кой трябва да си тръгне, което доведе до равенство - 4 гласа за Чоткин и 4 гласа за Галин.

Надпреварата за 100 хиляди лева ще бъде напусната от още един  участник. Двата отбора ще се впуснат в луда надпревара с голф колички, а вечерната резервация ще е причината шеф Виктор Ангелов да посочи вратата на един от готвачите.

„Мога спокойно да кажа, според видяното от мен, че Галин е най-стойностния готвач от мъжете, каквато беше и Поли при жените. Ако се случи това недоразумение и днес, спирам да гледам.“- гласят коментари в социалните мрежи.

„Галин е най добрия готвач в сините! Чоткин трябва да си ходи, защото не е добър готвач, но самочувствие до небето без покритие!“ – заключват феновете.

Източник: hotnews.bg