October 12, 2024

След като оплюха България: Тризначките се завръщат

Надежда и Вяра се връщат след години странстване

https://kliuki.net/reality/sled-kato-oplyuha-balgariya-triznachkite-se-zavrashtat/231681 Kliuki.net
След като оплюха България: Тризначките се завръщат

Тризначките всекидневно плюеха България и казваха, че никога няма да се върнат. Сега обаче са сменили решението си. В няколко сторита в социалните мрежи, те бълваха възмущението си от отношението към тях в Англия. Накратко: на улицата ги третирали като проститутки, защото са жени.

Надя и Вяра говорят една през друга и призовават сънародниците си за помощ. Те разказаха не особено ясно за човек, който ги нападнал, представяйки се за полицай и разтурил уличното им спокойствие.

"Здравейте, ние пак сме на улицата и пак просим. Днес поискахме билети за България и чакаме румънската организация да ни ги купи. Чакаме си...", отсече Надежда, а сестра й се сопна ядосано: "Добре ли е турския сериал?!"

Преди седмици те показваха как вече не спят в кашони, а пият шампанско. Звездите от „Биг брадър“ от години живеят в Лондон и се издържат с просия и не само. Влагат парите си в алкохол.

Блондитата, чиято звезда изгря в "Биг брадър", а после бяха корица на "Плейбой", водят скитнически начин на живот, докато третата сестра Любов е щастливо омъжена, има дъщеричка Виктория и не поддържа контакт с тях.

Източник: hotnews.bg