юни 26, 2024

След победата в „Dancing stars”: Неделя Щонова се отдаде на заслужена почивка

Избяга в Италия и е щастлива, че там никой не я познава и не я коментира.

https://kliuki.net/reality/sled-pobedata-v-dancing-stars-nedelya-shtonova-se-otdade-na-zasluzhena-pochivka/224455 Kliuki.net
След победата в „Dancing stars”: Неделя Щонова се отдаде на заслужена почивка

Брюнетката преживява драматично обвиненията, че е спечелила нечестно „Денсинг старс" и отнела победата на младата певица Дара. "Хубаво е да се разхождаш по света … И никой да не знае кой си", пише победителката.

Лилии-Сапфира, нейната дъщеря, я придружава. Тя ще бъде студентка тази есен. Миналата година беше абитуриентка, а после продължи да учи в Англия и получи тамошна диплома.

„Няма такъв миг на света! Вълнението да съпреживея дипломирането на моето малко момиченце. Браво, Лили! Безусловна моя обич. Ти се появи толкова трудно на белия свят. Появи се като едно малко чудо. И аз винаги мислех, че трябва да те пазя, да те уча, да те закрилям, да ти давам посоки, сили, помощ и ориентири. А истината е, че през цялото това време ти мен учеше, ти ме закриляше, ти ми даваше сили, опора, криле, светлина и пример! Благодаря ти, детето ми!”, сподели лекарката.

Щонова разказа, че нейното дете и съученици са гледали „Dancing stars” и й стискали палци. Приятелка на Лили дори не можела да повярва как Неделя може да изглежда по този невероятен начин.

 

Източник: hotnews.bg