април 28, 2024

В Dancing stars: Филип Буков едва не се преби на сцената

Актьорът обеща на публиката, че ще работи повече

https://kliuki.net/reality/v-dancing-stars-filip-bukov-edva-ne-se-prebi-na-scenata/218881 Kliuki.net
В Dancing stars: Филип Буков едва не се преби на сцената

Вече е регистрирано второ падане за два епизода в танцувалното риалити Dancing stars. Миналата седмица Виктор Стоянов се изтърси като круша на сцената, а снощи го последва и Филип Буков. Той танцуваше джайв в компанията на партньорката си Ралица. Въпреки сериозната грешка двойката получи две шестици и две петици от журито.

Буков веднага поиска извинение от своята екранна партньорка. Обеща пред публиката, че ще работи повече, за да не се повтаря гафът. Зрителите съжалиха за грешката на актьора, понеже имаха до този момент пълно основание да спечелят.

Феновете коментират, че им  дожаляло за Филип. Определят представянето му като артистично и съжаляват, че е загубил баланс накрая.

Някои от почитателите влязоха в теория ба конспирация. Смятат, че участниците са станали жертва на магия, за да падат като круши по сцената. Причината е, че новото шоу се смята за сериозен конкурент на другите в ефира. Състезателите според тях са облъчени от негативни енергии.

Припомняме, че в първия епизод Виктор Стоянов падна на сцената. Той откри състезанието и пръв излезе на звездния дансинг заедно със своята партньорка Михаела. Още в самото начало на танца обаче бившият Ерген се подхлъзна и се строполи на пода, но веднага се осъзна и се изправи, за да продължи впечатляващия си танц фокстрот.

Източник: hotnews.bg