май 22, 2024

В последния лайф на „Като две капки вода“: Фънки призна за страшна болест

Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му

https://kliuki.net/reality/v-posledniya-layf-na-kato-dve-kapki-voda-fanki-prizna-za-strashna-bolest/222544 Kliuki.net
В последния лайф на „Като две капки вода“: Фънки призна за страшна болест

Последният лайф на „Като две капки вода“ бе доста вихрен и непредвидим.  Реакциите от него ще отекват до финала на 13 май в „Арена Армеец“.

Журито Фънки изрече нещо, което втрещи и другите участници, и публиката.

След изпълнението на Христина Лоизу, Рачков и Геро се пошегуваха с Фънки, че вероятно добре разбира положението на Християна, която танцуваше на сцената с голям корем, защото самият той е с такъв. В този момент обаче, Фънки прониза с ответната си реакция:

"Защото имам рак, затова имам такъв корем!", заяви рокаджията, а малко по-късно, след като видя всеобщото изумление, добави, че е приложил малко черен хумор.

Говори се, че това е последният сезон на Фънки в „Като две капки вода“. Той отдавна е трън в очите на зрителите, но сега влезе в полезрението и на продуцента Магърдич Халваджиян, който е бесен от една от последните изцепки на закръгления член на журито.

Най-добрият приятел на певеца Константин си позволи в ефир да направи шокиращи коментари, които уронват престижа на предаването. С това той доста е ядосал продуцента, а и част от екипа и участниците.

„Аман от това травеститско шоу“- направо втрещи жури и публика.

Източник: blitz.bg