април 28, 2024

Вижте кои известни личности влизат в Dancing stars

След 15-годишна почивка Dancing stars се завръща

https://kliuki.net/reality/vizhte-koi-izvestni-lichnosti-vlizat-v-dancing-stars/216079 Kliuki.net
Вижте кои известни личности влизат в Dancing stars

Една от най-популярните и бляскави шоупрограми в телевизионния ефир се завръща, съобщиха от bTV. Рекламата на шоуто веднага бе споделена от бившия участник Атанас Месечков. Той отново ще танцува и този сезон. В момента е на почивка в далечен Тайланд. През 2008 година той беше в шоуто с актрисата Виолета Марковска, която днес седна на коментаторския стол в "Преди обед". Тя е сигурният втори участник в Dancing Stars.

BBS Studios притежава лиценза на предаването. То проследява известни личности от -различни сфери. Те изпълняват латиноамерикански танци пред публика на живо. След 15-годишна пауза в шоуто ще видим личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот на България.  Зрителите на телевизията и жури ще оценяват участниците. Победителят ще получи специална титла.

„Dancing Stars“ е една от най-новите продукции, които през пролетния сезон ще зарадват зрителите на bTV.

Говори се, ч е водеща на шоуто ще е  Зейнеб Маджурова, но за сега тя не е потвърдила новината. Нейните първи близначки София и Василия отпразнуваха първи рожден ден. Тя обеща, че със сигурност есента ще бъде на екран.

Dancing Stars е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен, който се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни.

Източник: hotnews.bg