юли 01, 2024

Вижте кой превзема новия сезон на „Биг Брадър“

Стартът на шоуто се очаква на 16 септември

https://kliuki.net/reality/vizhte-koy-prevzema-noviya-sezon-na-big-bradar/218494 Kliuki.net
Вижте кой превзема новия сезон на „Биг Брадър“

Хиляди са се явили за кастинг в новото издание на „Биг брадър“, но само 15 души ще прекрачат прага на къщата. Предаването се завръща в родния ефир след дългогодишна пауза.

В шоуто ще влязат предимно непопулярни личности, или поне по първоначална информация. Това обаче не е съвсем така. Къщата ще бъде превзета от инфлуенсъри, които са известни в интернет, макар и не толкова популярни. Всички търсят бърза слава, която ще постигнат след участието си в шоуто.

Случващото се вътре ще се снима с ултра модерна техника, така че очакваме нещо наистина зрелищно. Построена е чисто нова къща за брадърите, която е много модерна и притежава много екстри и удобства. В пълна тайна се пази локацията й. Слухове говорят, че ще е в покрайнините на София. Старата къща бе разрушена преди 4 години.

Не е ясно колко дълго ще продължи шоуто, което стартира на 16 септември. Зрителите се питат кой ли ще е водещ, след като Ники Кънчев се премести в конкурентната телевизия. Говори се, че на стола му ще седне или Димитър Рачков, или Николаос Цитиридис. Както се казва ще почакаме и ще видим.

Източник: blitz.bg