април 28, 2024

Войната на предаванията: Рачков се изгаври в ефир с Алекс Раева и Краси Радков

Водещият на „Като две капки вода’’ минава всякакви граници

https://kliuki.net/reality/voynata-na-predavaniyata-rachkov-se-izgavri-v-efir-s-aleks-raeva-i-krasi-radkov/219242 Kliuki.net
Войната на предаванията: Рачков се изгаври в ефир с Алекс Раева и Краси Радков

 В името на рейтинга Димитър Рачков се подигра със свои добри колеги и приятели.  Алекс Раева и Краси Радков са бесни и със сигурност няма да преглътнат лесно обидата. Те водят конкурентното шоу „Денсинг страрс“.

"Като не сте доволни от нас, вземете за водещи Краси Радков и Алекс Раева - те са свободни. О, чакай, водят по 6 часа друго шоу, а ние тук за 3 часа и половина и айде. Зрители може да нямат, те си водят" – изкоментира в ефирно време Рачков и вбеси аудиторията.

Определено на зрителите не им направи добро  впечатление, че по такъв начин унижава колегите си. Те определиха постъпката му като егоцентрична и предполагат, че ще доведе до загуба на симпатизанти. Не е добре цялото предаване да мине в критика за конкуренцията, коментират зрители.

Рачков най-безцеремонно твърди, че „Денсинг старс“ няма зрители, а той самият е  един от тях, понеже е запознат с детайли от шоуто.

„Докъде стигна телевизията и къде е етиката“ – коментират гневни фенове в мрежата.

За разлика от годините, „Капките“ вече не е най-гледаното шоу. „Денсинг старс” прикова зрителския интерес.

Източник: blitz.bg